Velký návrat do Ulice? Míša Badinková prozradila, co se chystá!

Michaela Badinková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. října 2018 16:10

Dočkají se diváci oblíbeného seriálu Ulice velkého comebacku? Herečka Michaela Badinková, který aktuálně září v Ordinaci v růžové zahradě 2, promluvila!

Míši Badinkové si řada Čechů všimla díky seriálu Ulice, kde ztvárnila postavu učitelky Lenky Hejlové. Právě touhle rolí se totiž pořádně proslavila! A i když už v seriálu roky nehraje, diváci na ni nezapomněli!

„I když v Ulici už delší dobu nehraju, lidé si mě s ní pořád spojují a ptají se, jestli se vrátím. Skalní fanoušci totiž vědí, že moje postava pořád nějakým způsobem žije a mluví se o ní, a je tedy určitá naděje, že přijdu i já," vysvětlovala pro magazín OnaDnes Badinková.

Tuto naději podporuje také fakt, že se do Ulice po poměrně dlouhé pauze vrátil i Míšin „manžel“ Jarda Hejl, kterého si zahrál herec Martin Hofman. Jak se ale zdá, v případě Lenky se comeback konat nebude!

„Na podobné dotazy odpovídám, že už se nevrátím. Hraju teď v Ordinaci a skloubit natáčení dvou takto časově náročných projektů, to opravdu nejde," dodala Badinková s tím, že má práce nad hlavu, protože s divadlem vyráží i na zájezdová představení po celé zemi.

Témata: seriál Ulice Michaela Badinková