Monika Štiková ukázala holou zadnici! Na tenhle pohled jen tak nezapomenete!

Monika Štiková 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. října 2018 15:04

Monika Štiková se vykašlala na celou rodinu a utekla do Německa, kde žije se svým mladým milencem. A aby jí její mladý hokejista neutekl, snaží se kvůli němu zhubnout! Sama si pochvaluje, jak jí to jde!

Štiková randí se zajíčkem, který by mohl být klidně její syn! Kvůli němu se dokonce pohádala s rodinou a odejela do Německa! A aby byla pro svého mielnce přitažlivá, dala se na dietu!

Zdá se, že něco málo opravdu zhubla. Sama Monika z toho má takovou radost, že si na svůj instagram vyfotila svou zadnici jen v četných tangách! A my tenhle pohled z hlavy jen tak nedostaneme!

Štiková je ale nadšená! „Myslím, že to funguje,“ raduje se. Prozradila také, že má dole už asi deset kilo. A její fanoušci ji nadšeně obdivují!

Pod její fotkou se sice objevily i kritické komentáře, k nim se ale Monika postavila hodně důrazně – a všechny je smazala!

„Mažu debilní komenty náctiletých debilek atd., které mají na svém insta svoji prdel, pindu a prsa jako na běžícím páse. A hodnotí mě. Ano, je mi 46 a jsem šťastná, jsem milovaná a mám hezký zadek.... tečka....“ vzkázala s tím, že na svůj Instagram a facebooku si může dovolit podobné fotky dát.

„A komu se to nelíbí a je útlocitný maloměšťácký čecháček plný závisti a předsudků, ať mi nesjíždí moje sítě,“ dodala naštvaná Monika.

Témata: Monika Štiková sociální sítě