Nas*aná Andrea Pomeje: Přiznala hádky se svalovcem Petrem, pak se navezla do Kristelové!

Andrea Pomeje s Petrem Plačkem 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. října 2018 13:32

Dýdžejka Andrea Pomeje (30) a svalovec Petr Plaček (38) spolu sice nejsou dlouho, už se ale stačili pořádně pohádat! Ostré výměny názorů prý u nich nejsou nic neobvyklého!

I když Andrea nedávno definitivně ukončila manželství s Jiřím Pomejem, dlouho sama nezůstala. Její srdce získal podnikatel Petr. I mezi mini to ale není vždy růžové!

„Měli jsme trochu rozdílné názory v době, kdy jsem musela kvůli práci mimo Prahu a Petr makal i o víkendu, a tak se mnou nemohl. Ale to se časem urovná,“ přiznala pro Extra.cz Andrea.

Baví ji prý ale, že když se jednomu z nich něco nelíbí, hned to na sebe vybafnou. „Nejhorší je to v sobě pár dní dusit a dělat, že se nic nestalo. Takhle to jsme schopni hned vyřešit a vyčistit atmosféru,“ přiznala dýdžejka, která je oficiálně stále provdaná za Jiřího Pomeje.

V jejím manželství se totiž zatím nic nezměnilo! „Žádost je podaná, ale na termín prvního stání stále čekáme,“ upřesnila Andrea.

Přiznala navíc, že se jí někteří ptají, proč zveřejňuje svoje fotky s Petrem na sociálních sítích. „Je to konspirační záhada, protože prý jsem kdysi s Jirkou žádné nezveřejňovala..." poznamenala. 

„Jo, bylo jich fakt málo! Jediný důvod, ale byl ten, že jsem si uvědomovala, že jakoukoliv fotku ze soukromí zveřejním bude ihned publikovaná a můžu pak vypadat jako Kristelová a celý náš vztah shodit!“ napsala a za jméno Kristelové na Instagramu přidala obrázek krávy.

„Teď je jiná situace, mám vedle sebe normálního (noo jak kdy) kluka a fotky sem prostě dávat budu!!!! Chtěla jsem na konci napsat “TEČKA!” ale to už by prozradilo, že jsem nasr*aná,“ doplnila Andrea.

Témata: Andrea Pomeje Petr Plaček Jiří Pomeje Kateřina Kristelová