Krize ve StarDance: Mezi Gondíkem a jeho partnerkou to skřípe! Vůbec spolu nemluví!

Dalibor Gondík a jeho taneční partnerka prochází drsnou krizí! 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. října 2018 13:10

Moderátor a herec Dalibor Gondík se svou taneční partnerkou zatím proplouvají soutěží Stardance bez nejmenších obtíží a dokonce patří mezi favority celé show. Jenže v kuloárech se šeptá o tom, že si Gondík s tanečnicí Alicí Stodůlkovou vůbec nerozumí!

Mezi Daliborem a Alicí to podle serveru Expres pořádně skřípe! To ostatně zřejmě neuniklo ani oku pozorného diváka, který v sobotu jejích výkon sledoval. Jejich nesoulad byl zřejmý nejen z jejich tance, ale i chování a výrazu!

K drobné šarvátce navíc došlo i během rozhovoru s moderátorem StarDance Markem Ebenem před porotou. Gondík popisoval, jak na něj Alice při tanci zasyčela, že ji má položit níž – a profesionální tanečnice dala jasně najevo, že se jí to nelíbilo.

Tato vzájemná averze má prý jednoduché vysvětlení. Alice Stodůlková je totiž na Dalibora naštvaná. Důvod není úplně jasný, ke konfliktu mělo podle Expresu dojít na generální zkoušce.

„Dost to mezi nimi skřípe. Dalibor se dokonce na generálce přede všemi veřejně nechal slyšet, že Alice s nim týden nemluvila a že je na něj přísná,“ prozradil zdroj ze zákulisí České televize.

Témata: StarDance Alice Stodůlková Dalibor Gondík