Pavlásek ranil Českou televizi! Zhodnotil letošní ročník StarDance!

Lukáš Pavlásek ve StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. října 2018 12:49

Komik Lukáš Pavlásek se před třemi lety zúčastnil natáčení sedmé řady StarDance. Jako ostřílený taneční veterán je proto způsobilý k tomu, aby zhodnotil právě probíhající ročník devátý. Problém je v tom, že ho ještě ani jednou nezapnul.

Zjištění, že bývalí účastníci taneční show se na ni nedívají, asi nebude pro Českou televizi moc potěšující. Pavlásek na to ale zkrátka nemá čas, podle svých slov má totiž vždy představení. A zpětně se na ni nedívá také.

Soutěžící namísto toho sleduje na sociálních sítích. "Potěšilo mě ale, když Veronika Arichteva po prvním kole, kdy skončila poslední, psala, že to dala takzvaně na Pavláska. Tak doufám, že se tanečníci ve stylu na Pavláska prostřídají," řekl serveru Extra Pavlásek.

"Občas to mohou dát na mě, ale občas by to taky mohli dát na Doležalovou nebo na Schneiderovou. Největší frajeřina by samozřejmě byla, kdyby se ve StarDance našel někdo, kdo by to dával na Pavláska furt a dostal se do finále. To by byl majstrštyk. Ale nevím, jestli tam někdo takový bude," dodal komik.

K soutěži se také vyjádřil na instagramu, kde uvedl: "Takhle jsem stál na parketu před třemi lety na prvním večeru Stardance. Úplně přesně si pamatuju jak jsem nastoupil na plac s tím, jak to tam parádaně rozbalím a dostanu nejvíc bodů a všechny překvapím a pak jsem nechápal jak to, že já takový špičkový tanečník jsem skončil v hodnocení na posledním místě. Teď když je někdo z učinkujících na poslední v bodování, tak se tomu mezi nimi prý říká, že to dal/dala na Pavláska. To mě těší, a jsem rád, že jsem takhle vstoupil do dějin tance. A všem v úcinkujícím v této řadě bych popřál ať to dávají nejen na Pavláska, ale i na Taclíka, Bangu, Mareše, Schneidrovou a ve finále na Doležalovou. I když co si budeme povídat, dávat to jen na Pavláska a dojít do finále by byla frajeřina největší, třeba se tam takovej borec/borkyně najde."

Témata: Lukáš Pavlásek StarDance