Krach manželství kvůli jiné ženě? Moderátor Pavel Zuna si už najal právníky!

Pavel Zuna

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. října 2018 9:19

Letošní rok vztahům nepřeje. Jeden z kdysi nejoblíbenějších moderátorů Pavel Zuna (51) se údajně rozvádí! S manželkou Andreou (46) jsou od sebe už několik měsíců.

Podle zjištění Blesku je rozvod na spadnutí! Šestinásobný držitel ceny TýTý v kategorii Osobnost televizního zpravodajství si prý našel novou partnerku!

„Tady si už o tom cvrlikají ptáci na střeše, že se pan Zuna rozvádí. Je ale na čase. Vždyť to je už pěkně dlouho, co se od něho manželka i s dětmi odstěhovala, protože si našel jinou,“ potvrdil deníku nejmenovaný zdroj.

Zuna a jeho manželka Andrea spolu mají dvacetiletá dvojčata Jana a Matěje a čtrnáctiletou Adélu, z prvního manželství má někdejší novinář ještě dceru Annu (26, který kráčí v otcových šlépějích.

Dlouholeté manželství se ale po letech údajně rozpadá, protože si Zuna našel jinou. Do všeho už se dokonce vložili i právníci a tak se zdá, že rozvod je opravdu jen formalita. „Rozešli se určitě proto, že Zuna si našel jinou. Jiný důvod nevidím. Na rozvodu se přesto oba dohodli,“ tvrdí zdroj Blesku. Zuna na dotazy nezareagoval.

Zuna prošel všemi nejsledovanějšími televizními stanicemi

V roce 1991 nastoupil Zuna jako stážista do Československé televize a už v létě roku 1992 dostal příležitost moderovat hlavní zpravodajský pořad Deník ČST. S rozpadem Československa došlo v roce 1993 i k rozdělení televize a Zuna se stal moderátorem pořadu Události, komentáře, vysílaného na České televizi. V tomto roce také začal moderovat hlavní večerní Události. K tomu navíc zastával funkci vedoucího ekonomické redakce. 

Na Novu, kde se nejvíce proslavil, přešel na začátku roku 1999. Na několik následující let se jeho spolumoderátorkou stala Mirka Čejková. V srpnu 1999 pak povýšil na šéfredaktora zpravodajství s tím, že i nadále uváděl Televizní noviny.

Pod jeho vedením zavedla zpravodajská relace několik nových pořadů, mj. Střepiny nebo Víkend. V roce 2004 vyměnil Zuna šéfredaktorskou pozici za práci náměstka programové ředitelky, kterou v té době byla Libuše Šmuclerová. Kromě moderování Televizních novin tak přebral zodpovědnost i za speciální projekty TV Nova. Zodpovídal za první a druhou řadu pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar či pořad Výměna  manželek.

V roce 2006 Zuna odešel do podnikatelského sektoru a rok působil v Rusku ve společnosti Home Credit. Na televizní obrazovky se vrátil v roce 2007, tentokrát na Primu. Od roku 2012 pracuje Pavel Zuna pro společnost Emma Capital a také se aktivně podílel na produkci čtyř pořadů vysílaných internetovou televizí Stream.cz. Od roku 2018 spolupracuje s novou internetovou televizí MALL.TV.

Témata: Pavel Zuna rozvod