Klepl je nezvěstný už 12 dní! Neviděli ho sousedi ani štamgasti z jeho oblíbené hospody!

Klepl, Bohumil

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. října 2018 19:52

Slavný český herec Bohumil Klepl je nezvěstný už dlouhých 12 dní! Herec nezvedá telefony a na domluvené akce se nedostavil. A nic o něm neví ani jeho kamarádi!

Už skoro dva týdny o Bobu Kleplovi nikdo nic neví! Neslyšeli o něm ani sousedi, ani štamgasti z „jeho" domácího lokálu, zjistil Blesk.

„Auto tady od té nehody nechával pořád. Býval tady občas večer, jezdíval vždycky taxíkem. Ale jinak ho poslední týdny vůbec nevídám,“prozradil Blesku Kleplův soused.

A nějakou dobu už ho neviděl dani zaměstnanec hospůdky, kam herec chodíval. „Dřív sem chodil často, ale teď jsem ho dobře čtrnáct dní neviděl. Nevím, co s ním je...“ přiznal.

Herec byl v poslední době v jednom kole. Po bouračce sice měl tři zlomená žebra a propíchnutou plíci, netrvalo ale dlouho a opět stál na jevišti. Tam ale po půl hodině zkolaboval. Spekulovalo se o tom, že ba vině mohl být alkohol, to ale herec rezolutně popřel.

Přesto před nedávnem přiznal, že na tom psychicky není dobře. "Já nejsem normální! To znamená, jak mi řekl jeden psychiatr: Pane Kleple, vy máte trošku nasr*no v hlavě. Já jsem byl blbě kojený, to znamená, že jsem blbě nasával!" přiznal Blesku populární herec.

Témata: Bohumil Klepl