Trápení kvůli milované osobě: Eliška Balzerová se neudržela a rozplakala se na jevišti!

Eliška Balzerová pro kalendář Proměny 2016 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. října 2018 15:31

Herečka Eliška Balzerová (69), známá z nezapomenutelné komedie S tebou mě baví svět či seriálu Nemocnice na kraji města, se o víkendu zúčastnila charitativní akce Světlo pro světlušky. Na pódiu ji přemohly emoce a herečka se nakonec rozplakala!

Cílem galavečera je podpora nevidomých lidí. Sama herečka teď řeší problém s milovanou osobou, která na tom není moc dobře! Není proto divu, že ji emoce přemohly.

„Moje maminka, která má 96 let, v poslední době ztrácí zrak. A říkává mi: To je to nejhorší, co mě na stará kolena potkalo a musím se s tím vyrovnávat,“ vysvětlovala Balzerová.

Svou maminku také přímo z pódia pozdravila. „Možná nás dnes večer poslouchá, takže mami: Zdravím!“ řekla herečka se slzami v očích.

Po odchodu z jeviště se již svým pocitům neubránila a propukla v pláč. „Eliška se v zákulisí rozplakala. Říkala, že jí je maminky nesmírně líto," řekl zdroj ze zákulisí deníku Aha!

Sama herečka nepopřela, je se nakonec rozplakala. „Netušila jsem, jak mě to dostane. Ale musela jsem to říct, protože vaše pomoc už 15 let provází nevidomých od narození na jejich cestě životem a pomáhá i těm, kteří přišli o zrak ve stáří,“ pochválila zástupce organizace Světluška Balzerová.

Témata: Eliška Balzerová