První FOTO Jiřího Menzela téměř po roce! Takhle dnes vypadá!

První foto Jiřího Menzela po deseti měsících

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. října 2018 13:55

Olga Menzelová se poprvé po deseti měsících pochlubila fotkou svého manžela. Takhle vypadá režisér Jiří Menzel poté, co strávil několik měsíců v nemocnicích a rehabilitačních ústavech.

Slavný český režisér Jiří Menzel loni v listopadu zkolaboval. Z klimatizace v letadle se zřejmě nakazil meningokokem a v Ústřední vojenské nemocnice v pražských Střešovicích musel podstoupit závažnou několikahodinové operaci mozku, po které byl uveden do umělého spánku.

Od té doby vystřídal několik zdravotnických zařízení a podstupuje náročné rehabilitace. Během jeho pobytu v nemocnici zakázala jeho manželka Olga (40) podávat jakékoliv informace.

Nyní byl ale Menzel po dlouhých měsících propuštěn domů! Konečně se tak může léčit obklopen svou rodinou. Nebude to ale levné. Žena mu zařídila čtyřiadvacetihodinovou péči, kterou mu poskytují profesionální zdravotníci. Nechala také do jejich bytu nainstalovat nezbytné věci.

Menzel strávil v nemocnicích a rehabilitačních zařízeních skoro deset měsíců. Jeho zdravotní stav se prudce zhoršil loni v listopadu, kdy musel být převezen do nemocnice poté, co ho jeho žena našla doma ležet bezvládného na zemi.

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová