Stala se z Pomejeho úplná troska? Kamarád na něj něco práskl, psychiatr Cimický se nestačí divit!

Cimický, Jan

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. října 2018 12:52

Herec Jiří Pomeje dostává od života jednu ránu za druhou! PO zákeřné nemoci přišly problémy v manželství, které kvůli Jirkovým problémům s alkoholem úplně ztroskotalo. A i když se zdálo, že na tom začíná být lépe, objevují se neustále informace, že se lahve stále ještě nevzdal!

Pomeje na tom byl tak zle, že se dokonce rozhodl vyhledat odbornou pomoc. Skončil tak v péči známého psychiatra Jana Cimického! A i když Pomejeho kamarád Pavel Pásek tvrdí, že se Jirka dál potýká s alkoholem a že mu pomůže jen léčebna, doktor to vidí jinak!

Jiří podle něj dochází pravidelně na léčbu a vypadá dobře! „Má samozřejmě psychické problémy, protože se musí vyrovnat s rozchodem s manželkou. Jinak mi připadá celkem vyrovnaný a v tomto směru je celkem dobrý. Jestli se vrátil k alkoholu, to nevím. Nedozvím se to, musel by mi to chtít někdo říct,“ přiznal Cimický pro Extra.

K němu prý ale rozhodně pod vlivem nechodí! „Když já ho ale vidím, je střízlivý a žádné známky toho, že by dál pil, na něm vidět nejsou. Může to nastat, ale záleží to jenom na něm. Dobře ví, že je to jeho hřiště a hraje na něm holt sám. Musí se naučit hrát,“ dodává lékař.

Jiří má podle něj jakési privilegium, protože k němu může přijít téměř okamžitě bez předchozího objednání. „U problémů, jaké má, se to řeší takhle narychlo a ne tak, že bychom si naplánovali schůzku týdny dopředu. Nikdy se totiž neví, kdy mu bude špatně, a to z různých důvodů,“ popisuje Cimický, jak to v praxi chodí.

Zatím prý nemá důvod Pomejemu nevěřit, že už nepije. „Zatím nikdy jsem ho totiž nepřistihl, že by přišel pod vlivem alkoholu. Věřím, že kdyby to s ním opět začalo být v tomto ohledu špatné, přijde a řekne mi o tom,“ je přesvědčený odborník!

Témata: Jiří Pomeje Jan Cimický