David Kraus se s bývalkou střetl tváří v tvář: Co mu řekla Strýcová o své nevěře?

David Kraus

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. října 2018 9:04

Rozchod zpěváka Davida Krause a jeho tehdejší přítelkyně, tenistky Barbory Strýcové, byl pořádný skandál. Novináři totiž Báru nachytali v náručí jiného muže. Sportovkyně se sice bránila tím, že s Davidem v tu dobu už nechodila, podle hudebníka to ale všechno bylo poněkud jinak. Právě její lži a podvody Krause mrzí ze všeho nejvíc!

Kraus smutek zahání prací. Na sociálních sítích fanouškům přiznal, že právě hudba mu pomáhá hojit rány. A těch za poslední dobu schytal opravdu dost! Nejprve novináři jeho přítelkyni načapali v obětí se šéfredaktorem magazínu Elle Petrem Matějčkem. Pak Bára začala tvrdit, že to mezi ní a Davidem už nějakou dobu skřípalo a že spolu nežili.

To překvapilo nejen fanoušky, ale i samotného Krause, který se nestačil divit, co jeho bývalka vypouští do světa! Doteď se od ní přitom nedočkal omluvy za všechno, co mu Strýcová provedla!

Detaily popsal v Top Star magazínu. „Ona přišla, akorát se omluvit neumí. To jsou ta ega vrcholových sportovců, oni neumí říct promiň,“ postěžoval si na tenistku. „Chvíli jsme se bavili, trvalo to asi deset minut, a já jsem čekal třeba ‚promiň‘. To bylo to jediné, co se nestalo. Tím jsem s ní skončil,“ dodal tvrdě.

Kraus trvá na tom, že z něj Bára udělala paroháče. Připomněl například, že pro Báru složil písničku „Nádherná“, která zazněla ve filmu Jak se zbavit nevěsty. V ní se mimo jiné zpívá: „Bože ty seš ale nádherná, snad mi teď nebudeš nevěrná!"

„Tuhle píseň jsem složil pro Báru a bohužel se vyplnila. Často člověk něco nazpívá a pak se to stane,“ dodal k písni Kraus. Jasně tak naznačil, že on považuje Barbořino jednání za zradu!

Témata: David Kraus Strýcová Barbora Záhlavová