Nejdřív "paní Řepková", teď rozchod? Řepka promluvil, jak je na tom jeho vztah s Kristelovou!

Kateřina Kristelová s Tomášem Řepkou 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

17. října 2018 20:24

Jak je to vlastně mezi Kateřinou Kristelovou a Tomášem Řepkou? Moderátorka si před pár dny na Instagramu změnila jméno na „paní Řepkovou“. Všechny proto zajímá, zda byla nějaká veselka! Jasno v tom udělal sám Řepka!

Po změně na účtu Kristelové se logicky strhla debata o tom, zda se tihle dva vzali, nebo jestli Kateřina jen vyjadřuje podporu svému partnerovi, který se právě zpovídá u soudu z údajné zpronevěry.

Bývalý fotbalista nicméně prozradil, že žádná veselka se nekonala – a zatím ji ani neplánují. „Svatba nebude. Zatím. Nepřemýšlíme o tom, teď snad ani nechceme. Není důvod. Takhle nám to vyhovuje," řekl Řepka na youtube kanálu MysticLipstick, který patří Kristelové.

Lidé se páru také ptali na rozchod. Ani ten prý ale není na pořadu dne. „My se rozcházet nebudeme, z mé strany to určitě nebude," dušuje se Řepka. „Ježiš, teď spousta lidí zapláče,“ zareagovala na jeho slova Kateřina.

„Nikdy by se to říkat nemělo, ale z mý strany to nebude. Já budu diplomat, z mý strany to nebude,“ zopakoval Řepka do kamery. „Z mý strany to taky nebude,“ přidala se Kačka.

Moderátorka se domnívá, že řada lidí by si jejich rozchod přála. „Ale musíme vás zklamat, nám je spolu dobře. A já za sebe k tomu můžu říct jenom to, že ať už by se Tomášovi stalo cokoliv v životě – od těch nejstrašnějších scénářů po ty mírně strašné a středně strašné – tak já bych mu stála vždycky po boku a bylo by mi úplně jedno, jak dlouho bych na něj musela případně čekat. Je mi to fuk, já ho beru jako životního partnera,“ tvrdí Kristelová.

Řepka pak její slova ocenil. „Já si myslím, že partneři by se měli k sově tak chovat, měli by se podporovat. U nás to takhle je, a jestli se to někomu nelíbí, tak je mi ho líto, ale my takhle fungujeme,“ dodal.

„Na nás jsou vyvíjený různý tlaky, jako že přání takový komický skupiny vedený takovýma prazvláštníma lidma, který mají hodně vlastních psychických problémů, a tak jako se snažej obepisovat redakce se zaručenýma informacema,“ postěžovala si Kristelová s tím, že tito lidé oslovují i jejich klienty a lidi, se kterými spolupracují. „A my nevíme, proč to dělají,“ dodala moderátorka.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka