Štíbrová přiznala! Ku*va, už to nezvládám, umírám!

Nikol Štíbrová 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. října 2018 12:53

Nikol Štíbrová zůstala po odchodu partnera na vše sama. Musí se tak poprat nejen s mateřstvím, ale i s nemocí, která jí trápí.

"A teď vážně, děvčata. Jak se to jako dělá, když se vás sedmej den (pocitově asi stopadesatej) drží chřipka, je to den ode dne horší, a vy se jako musíte starat o dítě, podařilo se vám infikovat část rodiny (Matesovi se to podařilo, ukažme si na něj), takže ta už nepohlídá, protože leží, a ten zbytek nepohlídá, protože se bojí, že ležet bude," zeptala se svým fanoušků a fanynek na sociální síti.

Nemoc v kombinaci s mateřstvím jí dává zabrat a sama vypadá, že je na pokraji svých sil. Ostatně kdo si nedávno protrpěl chřipku, jistě má v živé paměti, jak nemoc dokáže skolit i sebevětšího člověka.

"No zkrátka jak se to dělá, když umíráte pomalou, bolestivou smrtí a dítě má plínu nasáklou tak, že ji tahá u kotníků? Na tohle nás ve škole kurva nepřipravili, hlavně že umim integrály. Hm, ne, neumim. Všichni tady umřeme," dodala zdrcená maminka.

Je s podivem, že jí s výchovou syna nepomůže jeho otec, který by se mohl angažovat alespoň v dobách, kdy není Nikol zrovna nejlépe.

Témata: Nikol Leitgeb (Štíbrová)