Pomsta ve StarDance! Proč došlo k radikálnímu zvratu?

Devátý ročník StarDance odstartoval

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. října 2018 9:38

Tanečnice Lucie Hunčárová slavila v televizním pořadu StarDance úspěchy. Lukáš Pavlásek nebo Emanuele Ridi se pod jejím vedením dostali až do semifinále, opět si ale slávu televizních obrazovek nezopakuje. Deváté řady soutěže se totiž neúčastní, tanečníky do ní totiž vybíral její expartner!

Podle Lucie je laťka letos hodně vysoko a tvrdí, že v předešlých ročnících nic lepšího první večer neviděla. Podle deníku Aha ale v jejím úsměvu byl i kousek hořkosti, protože se sama účastnit nemohla.

"Trochu mi to chybí, ale zažila jsem to už třikrát po sobě. Tak teď budu aspoň fandit. Myslím, že byl požadavek to spíš obnovit, takže vybrali tři nový baby," dodala smutně.

Tím, kdo rozhoduje o tanečnících, je přitom její expartner, kterého vyměnila za televizního kuchaře Ridiho. "Předtím jsem třikrát tančil, dvakrát jsem vyhrál, jednou jsem byl druhý. Teď jsem odborný poradce a hlavní choreograf, který vybírá tanečníky. Letos už to dělám potřetí," potvrdil Onder.

Tvrdí, že se s Lucií už nepotkává, a když, tak je prý mezi nimi vše v pohodě. Přesto jí pozvánku na casting neposlal, tvrdí ale, že on za to nemůže. "Letos jsem dostal od manažera projektu Honzy Potměšila zadání vybrat pět nových lidí," uvedl a dodal: "Pro Lucii tam letos nebylo místo."

Témata: StarDance