Olga prolomila mlčení: Zásadní zpráva o stavu Jiřího Menzela!

Jiří Menzel s rodinou 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. října 2018 10:39

Olga Menzelová (40) prozradila přelomový pokrok v jeho zdravotním stavu jejího manžela - ocarového režiséra Jiřího Menzela (80). Po dlouhých měsících mohl konečně opustit nemocnici!

Menzel byl o víkendu uveden do Síně slávy. Cenu od Uměleckého sdružení ARTES místo něj převzala manželka Olga. Při té příležitosti prozradila, že jejímu manželovi se vede mnohem lépe!

Je na tom dokonce tak dobře, že mohl být po dlouhých měsících propuštěn domů! Konečně se tak může léčit obklopen svou rodinou. „Nebudu dlouho mluvit, ale musím vám říci dobrou zprávu, že Jiří je doma s námi,“ prozradila Olga v Divadle Perštýn.

Menzel strávil v nemocnicích a rehabilitačních zařízeních skoro deset měsíců. Jeho zdravotní stav se prudce zhoršil loni v listopadu, kdy musel být převezen do střešovické nemocnice poté, co ho jeho žena našla doma ležet bezvládného na zemi.

Kvůli meningokoku musel režisér podstoupit náročnou operaci mozku. Několik dní byl v umělém spánku. Jeho stav se ale nakonec pomalu zlepšoval, postupně se naučil znovu mluvit a chodit. 

Témata: Jiří Menzel Olga Menzelová