Krize kvůli StarDance: Svobodu opustila krásná přítelkyně. Stěhuje se pryč!

StarDance 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. října 2018 9:19

To, že je soutěž StarDance náročný fyzicky, psychicky i časově asi není potřeba příliš zdůrazňovat. Jasné proto je, že soutěžícím často ovlivňuje i soukromý život – a často ne v tom pozitivním slova smyslu. O tom se teď přesvědčil i moderní pětibojař David Svoboda! Jeho přítelkyně totiž oznámila, že se od něj stěhuje.

David teď většinu času tráví se svou taneční partnerkou Veronikou Lálovou. Sám Svoboda přitom přiznal, že skloubit soukromí a náročné tréninky je téměř nemožné. A jak se zdá, jeho přítelkyně Nikola (22) si to myslí taky!

Krásná Nikola proto na sociálních sítích oznámila, že balí kufry a stěhuje se! „Tak je to tady... konečně jsem se odhodlala vystoupit ze své komfortní zóny a něco zažít. Takže se za tři týdny stěhuju do Španělska, kde hodlám strávit pár úžasných měsíců plných zábavy a nových pracovních zkušeností,“ uvedla.

A jak je vidět, už se na změnu hodně těší, i když ji tak trochu zradilo zdraví! „Tak už jsem opět marod. Nejspíš z toho, že poslední dny řeším už jen stěhování a stáže a mám z toho hlavu jak balón... tak mi tělo řeklo stop. Nicméně se začínám čím dál víc těšit na vše nové, co mě čeká,“ dodala Nikola.

Sám David přiznává, že září bylo velmi složité a že nedokázal skloubit StarDance a soukromí. Prý to ale neznamená, že by byl mezi ním a jeho přítelkyní konec! „Fakt je ten, že Nikolka studuje mezinárodní vztahy a měla v úmyslu už dřív odjet na pracovní stáž, protože je to pro ni zajímavé. A teď se jí podařilo zařídit si na tři měsíce stáž ve Španělsku a potom od začátku roku možná bude pokračovat dál,“ vysvětloval Bleesku Svoboda.

Podle něj je tohle načasování docela dobré, protože i on teď kvůli StarDance vůbec nebude mít čas. S bývalou atletkou Nikolou se prý ale zatím nerozešel. „Člověk samozřejmě nikdy neví, ale zatím je to v pohodě,“ ujišťuje David.

Témata: David Svoboda (moderní pětibojař) StarDance