Klus byl nevěrný také expřítelkyni Ewě Farné? Reakce zpěvačky vám vyrazí dech!

Ewa Farna 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. října 2018 10:51

Celé Česko řeší nevěru Tomáše Kluse! Zpěvák se k ní přiznal na sociálních sítích v obsáhlém statusu, který vyvolal divoké diskuze. A zatímco řada lidí Kluse kvůli jeho nevěře odsoudila, jeho bývalá přítelkyně Ewa Farná mu tleská!

Klus se k nevěře přiznal na příspěvku v Instagramu. „Prakticky od školky jsem konstantně podváděl všechny přítelkyně, včetně své ženy,“ svěřil se svým fanouškům.

Na jeho slova zareagovala i jeho žena Tamara, která taktéž v sáhodlouhém příspěvku vysvětlovala, jak si vybrala cestu lásky a že Tomášovi odpustila!

A zatímco mnohým zůstává nad těmito dvěma rozum stát, Klus vysvětluje, že u nich doma je po jeho přiznání všechno v pořádku. „Prosím vás, my jsme s Tamarou v cajku! Napsal jsem to proto, že Pravda osvobozuje a celý to bylo spíš o Pravdě, než o nevěře,“ zdůraznil.

Jak naznačil nepodváděl jen Tamaru, ale všechny svoje bývalky – tedy i zpěvačku Ewu Farnou! Sama zpěvačka na Tomášova slova zareagovala pod jeho statusem. A mnohé svými slovy překvapila! „Jsi odvážný Muž. Chlapů v tom pravém slova smyslu je málo,“ napsala Ewa.

„Je skvělý, že jsi osobnost hodná pozorování pro to, co tvoříš, ale taky kým jsi. Pravdy je v dnešním světě málo a jen ji raz,“ podpořila svého expřítele Ewa. Mnohé svými slovy naprosto šokovala, některé zajímalo třeba to, jestli by měla tolik pochopení, kdyby se jí k nevěře přiznal její manžel Martin Chobot.

I na to má ale Ewa odpověď. „Ale tahle diskuze o nevěře není. Je o odvaze se k chybě přiznat, natož veřejně. To obdivuju a to umí málokdo. Nevěra je jiné téma, o němž tady vůbec nemluvím,“ dodala zpěvačka.

Témata: Tomáš Klus Ewa Farna Tamara Klusová