Zdrcený otec Lucky Vondráčkové promluvil o mrtvém kamarádovi: Zkolaboval přímo na jevišti!

Milan Berka

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. října 2018 9:20

Rodina zpěvačky Lucky Vondráčkové truchlí! Zemřel Milan Berka (†50), kytarista a dlouholetý člen skupiny Vokobere, jejímž členem je také tatínek Lucie Jiří Vondráček“ Právě on prozradil, co smrti jeho kamaráda předcházelo!

Vondráček prozradil, že jeho kolega a kamarád zkolaboval přímo na koncertě! „Tohle se mi píše opravdu hodně těžce. Náš kolega a kamarád Tomáš Berka dnes ráno zemřel,“ uvedl ve čtvrtek večer.

„Na posledním koncertě s Vokobere přímo na jevišti zkolaboval. Byl okamžitě převezen sanitkou do plzeňské nemocnice s diagnozou mozková mrtvice,“ popsal co se vlastně stalo.

Všichni prý doufali a věřili, že to Berka ustojí. „Ale stav se bohužel během pěti dní jen zhoršoval. Dneska bohužel skončila Tomášova životní a hudební pouť. Je nám to všem hrozně líto a nezbývá nám než doufat a věřit, že se potkáme až zase jindy a jinde,“ dodal zdrcený Vondráček.

Smrt Berky tvrdě zasáhla i Lucii Vondráčkovou, které se skupinou svého otce v minulosti také vystupovala. Společně například nazpívali píseň Kousek štěstí aneb Osudová.

Na sociálních sítích zveřejnila fotku zesnulého kytaristy a citát skotského básníka Roberta Burnse, který napsal: „Láskyplný člověk raději sám prožívá bolest, než by ji jiným působil.“

Tento citát podle ní odpovídá tomu, jaký Brka byl. „Bude nám chybět. Víc než se dá vůbec vyslovit. R.I.P.,“ dodala Lucie.

Témata: Milan Berka Lucie Vondráčková