Zvrat! Ztraceného Tomáška od Heidi Janků našli 10 tisíc kilometrů od domova!

Heidi Janků

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. října 2018 8:55

Ztraceného prasynovce zpěvačky Heidi Janků Tomáška policie po 100 dnech od vyhlášení pátrání našla. Nacházel se téměř na druhém konci světa, v Indonésii.

Rodina Heidy Janků prožívala otřesné chvíle. Rok po smrti zpěvaččina manžela Ivo Pavlíka se ztratil Heidin prasynovec Tomášek Figura! Matka Tomáše a bývalá manželka Heidina synovce Renata Figurová už loni bojovala o výhradní péči svého dítěte. „Jenže Heidi Janků ovlivňuje soudy a zapojuje své politické přátele,“ tvrdila tehdy žena!

Pak ale čtyřletý Tomášek úplně zmizel a pátrala po něm nejen česká policie, ale i Interpol! Malý Tomášek se objevil v databázi pohřešovaných dětí, pátrání po něm bylo vyhlášeno 29. června 2018.

Teď se ale situace otočila. Podle Blesku byl chlapec zadržen policií a je v dobrém stavu v rukou českých úřadů. Potvrdila se tak vyšetřovací verze o tom, že byl chlapec odvezen do Asie.

Podle serveru ho z Česka odvezl bratr jeho matky na Bali. Protože ale potřeboval obnovovat pobyt v Indonésii, musel na chvíli vycestovat. Díky tomu byl prý i s Tomáškem zadržen na letišti.

Heidi se k věci nechce vyjadřovat. Tvrdí, že o tom zatím nesmí s nikým mluvit ani nic potvrzovat. 

Témata: Heidi Janků