Klus šokoval přiznáním o nevěře! To ale nebylo vše!

Tomáš Klus

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. října 2018 13:41

Hudebník a zpěvák Tomáš Klus nepřestává své fanoušky udivovat. Že se jeho facebookový profil proměnil ve změť spiritistických a nebeských rad plných čaker, aur a aureol, na to už jsme si zvykli. Nyní ale zpěvák sletěl zpátky na zem a přiznal se k nevěře. Proč se jí ale dopustil?

Klus před pár dny na sociální síť napsal, že nebyl vždy věrným partnerem. Přiznal dokonce i nevěru během svého manželství s Tamarou Klusovou. Nyní ale prozradil, jak to vlastně doma mají. Podle svých slov jsou "v cajku".

"Napsal jsem to proto, že Pravda osvobozuje a celý to bylo spíš o Pravdě, než o nevěře, ale chápu, on totiž byl v tom trochu záměr z mé strany, ..vybouchnout.." uvedl doslovně.

"Usiluji o všespolečenský dialog, ale má aureola iluzivní dokonalosti mi jej znemožňuje a ztrpčuje pohled na mě mnoha mužům, kteří NIKDY NEBUDOU JAKO TOMÁŠ a mnoha dalším lidem, na který jsem prostě moc ..sluníčkovej.." vysvětlil dále s tím, že není o nic méně ani více než kdokoli jiný.

"S myšlenkou vysvléknout se do naha koketuji bezmála rok. Byl jsem od ní zrazován, především vlastním egem. Svou ženou nikdy, naopak, to ona mi mimo božský dotek odpuštění ukázala, že skutečně prožívat a vytvářet, může člověk jen zcela ve světle Pravdy, neboť cokoli, co je z opačného spektra, dřív nebo později projeví svou destruktivní podstatu," překvapil dále Klus.

Tvrdí, že to, že něco tak intimního rozmazává veřejně, je proto, že i jeho život je veřejný. Pozornost, kterou jeho vztah vzbuzuje, chce navíc využívat k otevírání témat. 

"Nehledám mezi vámi pochopení a uznání odvahy, ani odpuštění, to bylo, je a bude v rukou mé ženy. Chci dát najevo, že soulad s vnitřním a vnějším nastavením člověka je nejpřímější cestou ke šťastnému životu. Ke svobodě dělat a říkat co chci, co cítím, a to beze strachu, že mě může někdo napadnout, zaskočit, usvědčit ze lži, z přetvářky, pokrytectví a neautenticity," tvrdí dále.

Dám za sebe proto prý vznáším požadavek na morální očistu veřejného prostoru, v němž se dle jeho názoru příliš rozmáhá lež a manipulace s pravdou. 

Zároveň ale dodává, že nelegitimizuje nevěru a není zastánce experimentování se zdravím. "Holt jsem dělal věci na které nejsem pyšný. Přiznáním k nim se stavím čelem k osobnímu selhání, přijímám zodpovědnost a vědomí, že co seju, sklízím," dodal.

Svou vinu ale prý nese a nesmývá a zůstává mu mementem pro časy příští, ale především pro to, aby si uvědomil, že před každým soudem, který v sobě uspořádá, má přizvat pokoru a vědomí, že každý z nás, ač touží dělat dobro, denně koketuje se zlem. 

"Že jen na nás, jestli ruku ďábla přijmeme a necháme se unést extatickým tancem slasti, peněz zadarmo, nebo jiným přilepšením v ceně naší duše. Nebo jestli jsme ochotni se ďáblu postavit a říct “NE, vrať mi ji”, a to i za cenu, že odstoupit od smlouvy s ním stojí nemalá příkoří," uzavřel Klus.

Témata: Tomáš Klus