Řepku dnes čeká další soud: Stráví roky v kriminále? Podvedená žena promluvila!

Tomáš Řepka 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. října 2018 9:29

Od soudu si nedávno odnesl zatím nepravomocný trest za to, že jménem své exmanželky Vlaďky Erbové vydával inzeráty nabízející erotické služby. To je ale jen začátek! Právě dnes se má totiž soud zabývat dalším průšvihem někdejšího fotbalistka Tomáše Řepky!

Dnes bude Obvodní soud pro Prahu 6 projednávat případ údajného podvodu, kterého se měl dopustit. Řepka prodal za milion jisté paní M. Mercedes-Benz GL. Háček spočívá v tom, že nebyl jeho! Fotbalistovi proto teď hrozí až osm let ve vězení.

Jak vše začalo? „Sepsali jsme jakýsi papír o půjčce. Řepka tvrdil, že auto je z nějakého důvodu napsané na jakousi firmu, ale že ho bez problémů do dvou měsíců přepíše. Vyplatila jsem mu ty peníze v hotovosti. Víte, já mu absolutně důvěřovala, je, vlastně byl to kamarád. Ve snu by mě nenapadlo, co bude následovat,“ popsala pro Blesk podvedená žena, která přála si zůstat v anonymitě. Vůz koupila v zimě 2016.

Protože Řepku zná víc než pětadvacet let, ani ji nenapadlo, že celá skončí bez auta i peněz – a ještě bude muset k soudu! Loni před Vánocemi ji čekal doslova šok!

„V krajském městě, kde bydlím, mě obklíčila tři policejní auta. V autě jsem měla syna, kterého jsem vezla na sportovní trénink. Neumíte si představit tu ostudu! Nejsem tady neznámá, jeden ze zasahujících policistů byl navíc synem mé známé,“ popisuje naštvaná žena.

Policie jí auto zabavila na základě pátrání, které probíhalo už několik měsíců. „Při následujícím vysvětlování na policii jsem definitivně pochopila, co se stalo. No a to bylo vlastně všechno. Byla jsem bez auta – a že jsem dodnes bez milionu, asi dodávám zbytečně. Už jsem pochopila, že už jej nikdy neuvidím,“ posteskla si podvedená.

Řepka podle ní zneužil toho, že mu jako dlouholetému kamarádovi věřila. Je přesvědčená o tom, že ji okradl vědomě. „Musel vědět, že to nemůže dobře skončit. A že auto není jeho, to samozřejmě věděl taky. Peníze už jsem nějakým způsobem oželela, ale jsem strašně naštvaná. Hraje si v médiích na chudáka, směje se do ksichtu matkám svých dětí a pláče, jak je mu ubližováno. Je to křivák, taková je pravda o Tomáši Řepkovi,“ dodala žena.

Pokud bude uznán vinným, hrozí mu v tomto případě minimálně jeden rok, v krajním případě dokonce až osm let.

Mercedes má hodně pikantní minulost

Auto, o které v kauze jde, má zajímavou a poněkud divokou historii. Vůz nejprve používala Erbová, která s ním v květnu 2014 najela do jednoho z vykonavatelů exekuce. Ti vtrhli do jejich vily v Černošicích kvůli Řepkově milionovému dluhu na alimentech na děti z prvního manželství. Auto ještě ten den zabavili exekutoři.

Později ho údajně za 1,1 milionu korun vykoupila od vykonavatele exekuce firma patřící do struktury společností okolo přerovského podnikatele Františka Pivody, uvedl Blesk. Na základě smlouvy ho firma následně opět pronajala Řepkovi. Háček je v tom, že bývalý fotbalista byl jen pronajímatelem vozu, ne jeho majitelem.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová