Rána pro Plekance a Vondráčkovou! Musí opustit Kanadu do 48 hodin?

Lucie Vondráčková 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. října 2018 16:40

Ačkoliv mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem zuří rozvodová bitva, oba mají jedno společné. Údajně totiž nemají v Kanadě trvalý pobyt ani občanství. A pokud hokejista v NHL skončí musí z Kanady zmizet oba.

Rozvod, děti a práce. To jsou tři důvody, kvůli kterým zůstává zpěvačka dál v Kanadě. Rozvádět se tam je pro ni z finančního hlediska výhodnější, než kdyby mělo majetkové vypořádání probíhat v Česku.

Děti tam navíc chodí do školy a Vondráčková má v Kanadě nastartovanou kariéru. To vše ale může ze dne na den skončit. Stačí, aby se oba definitivně rozvedli nebo aby Plekanec odešel z NHL.

Podle nejmenovaného sportovního agenta, který to prozradil serveru Extra,  Plekanec ani jeho žena nemají dlouhodobý ani trvalý pobyt a už vůbec ne občanství. 

"Pleky má turistické vízum, k tomu navíc dostal pracovní povolení, které ale přesně na den kopíruje dobu kontraktu v NHL. Podle něj nesmí začít pracovat jinde, než kvůli komu ono povolení dostal. A ve chvíli, kdy mu skončí pracovní poměr, má osmačtyřicet hodin na to, aby opustil Kanadu. Stejné podmínky platí pro jeho ženu," tvrdí.

Pokud se tedy Plekanec nebo NHL rozhodnou ukončit vzájemný kontrakt, bude se muset Lucie i s dětmi takřka ze dne na den sebrat a odstěhovat. To stejné se ale stane ve chvíli, kdy proběhne rozvod. Vondráčková už nebude nadále ženou hokejisty a na pobyt v Kanadě ztratí právo.

Po rozchodu obou manželů se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem, což ona sama popřela. Pro Plekance to ale byla poslední kapka. 

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec