Tomáši, podívej! Tohle dělala tvoje Lucie s Hádkem v posteli!

Lucie Vondráčková a Matěj Hádek v novém videoklipu Paralelní světy 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

10. října 2018 15:25

Videoklip k nové písni Lucie Vondráčkové Paralelní světy byl údajně jeden z důvodů, který vedl k jejímu rozchodu s Tomášem Plekancem. Podle zákulisních informací hokejista žárlil a nelíbilo se mu, že se u Lucie doma střídají muži. A nejvíc mu vadil jeden konkrétní muž- Matěj Hádek! Teď už je jasné, na čem spolu Matěj a Lucie dělali. A opravdu se při tom váleli v posteli!

Když Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec oznámili svůj rozchod, ihned se začalo spekulovat, že je by v tom mohl být někdo třetí. A zatímco Plekanec brzy přiznal, že randí s tenistkou Lucií Šafářovou. Lucie zatím oficiálně žádný vztah nemá. 

V médiích se ale objevily informace, že za zpěvačkou domů často chodil herec Matěj Hádek, který měl pro Lucii vždy slabost! Vondráčková sice přiznala, že k jeho návštěvám došlo, jedním dechem ale dodávala, že to bylo kvůli natáčení videoklipu.

Nyní byly zveřejněny záběry toho, co spolu Lucie a Matěj vlastně dělali! Muchlovali se v posteli! Samozřejmě jen v rámci videoklipu k písni Paralelní světy.

V něm se střídají pasáže, kdy je Lucie šťastná a laškuje s Matějem, a záběry, na kterých je zpěvačka sama a zničená. „Čí bys byl než můj. A na tom nic nezmění. Nikdo z nás na tom vůbec nic nezmění,“ zpívá se v písni. „A i kdybys mě chtěl zastavit, stát. A i kdybys ty mě nechtěl už znát,“ pokračuje song.

Občas to dokonce vypadá, že se Lucie každou chvíli rozpláče! Jako kdyby myslela na to, co se právě děje kolem ní! Když se kolem Matěje v klipu začne motat sexy blondýnka, vypadá to opravdu jako paralela z jejího života. V klipu ale vše dobře dopadne a Lucie si svého muže ubrání. V reálu to ale bohužel tak jednoduché není!

Témata: Lucie Vondráčková Matěj Hádek Tomáš Plekanec