Drsný vzkaz pro Rytmuse! Do nové hádky se vložil Dařin expartner!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

10. října 2018 13:31

Neshody mezi bývalými partnery Darou Rolins a Patrikem Vrbovským pokračují. Nechtěně se do nich ale vložil i bývalý partner Dary Matěj Homola, a když už byl v tom, začalo to lítat.

Od rozchodu uplynul nějaký ten pátek, Dara Rolins ale přesto zavzpomínala na to, že by nyní ona a Patrik Vrbovský alias Rytmus oslavili sedmé výročí jejich prvního rande! Tím ale slovenského rappera vytočila!

„Osmý říjen byl, je a vždy bude. A ať jsou dnes karty rozdány jakkoliv, vím, že tomuto datu a písničce vždy budu věnovat zvýšenou pozornost,“ přiznala na sociálních sítích Dara. Rytmus v roce 2012 složil píseň 8. Október, kterou věnoval své tehdejší přítelkyni Daře Rolins jako dárek k ročnímu výročí prvního rande.

Zřejmě to ale neměla dělat. Do Dary se totiž na sociální síti prudce obul její expřítel. „Daro, na co je tohle dobré? Moc tě prosím, nech nás už žít s Jasminou naši lásku. Od ledna jsme rozejití a je už říjen. To je 9 měsíců!!! Dopřej nám štěstí, jako ho přejeme i my tobě, a nevracej se do minulosti,“ vzkázal ji.

Na celou věc reagoval Homola na sociální síti, kam napsal: "Kriste, až jednou Laura promluví, tak to bude fičák." Sám ale prý nevěděl, že to bude vidět veřejně, a jeho slova média zaujala.

Dodal proto, že Dara byla zásadní žena jeho života, Patrika pokládá za přítele, ale nechce nic hodnotit. "Ale jedno je fakt: sociální sítě, pokud na nich lidé hodně postují svoje soukromí, můžou být v případě rozchodu pro někoho past," řekl serveru Extra Homola.

"Co pak s těmi fotkami a videi, když to neklapne? Tím spíš, když jsi slavnej a všichni všechno vědí. Dřív se pálily fotky, dnes si můžeš promazat Instagram, minulost tím ale nevymažeš. Proto je lepší nikam svoje love fotky a podobné věci nedávat," dodal.

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský) Matěj Homola (zpěvák)