Smutná oslava narozenin: Popálená Týnuš zveřejnila první fotku z nemocnice!

Týnuš Třešničková 23

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. října 2018 14:42

Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešnička poslala první fotku z turecké nemocnice. Tam skončila kvůli popáleninám druhého stupně poté, co ji sežehly plameny v jednom z istanbulských barů!

Kristýna měla v pondělí 23. narozeniny. Kvůli popáleninám je ale bohužel musela strávit v istanbulské nemocnici. Přesto si ale nestěžuje!

„Sice ne ty nejveselejší narozeniny, ale rozhodně v okruhu úžasných lidí. Obrovské díky hlavně mému příteli, který se tu o mě staral jako o princeznu jako vždycky,“ pochvaluje si Týnuš, která k těmto slovům přidala srdíčko.

„Nemůžu si přát k narozeninám nic lepšího, než může jako je on,“ básní youtuberka. I její přítel byl při nepovedené show zraněn, utrpěl popáleniny na 15 procentech těla.

K narozenínám Týnuš dostala alespoň malý dortík. „Tímhle dortíkem mě ráno překvapila nejmilejší sestřička.“ doplnila k fotce. Anglicky pak ještě poděkovala za překvapení.

Youtuberka a její přítel byli zraněni při ohňové show ve vyhlášené istanbulské restaurace Nusr-Et. Majitelem podniku je Nusret Gökçe zvaný Salt Bae, jehož kulinářské praktiky jsou známy především uživatelům sociálních sítí.

Témata: Týnuš Třešničková Turecko