Hvězda Tváře má problémy s anorexií? Vážila jen 46 kilo!

Eva Burešová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. října 2018 22:07

Herečka Eva Burešová se do paměti diváků zapsala díky seriálu Modrý kód. Teď navíc září v show Tvoje tvář má známý hlas. Kvůli své velmi útlé postavě se šuškalo, že by mohla mít problémy s anorexií! Sama Eva přiznává, že jednu dobu měla pouhých 46 kilogramů!

„Dostala jsem se už na 50 kilo, pomalu se to zvedá," prozradila usměvavá herečka pro server Super.cz s úsměvem. Byly ale doby, kdy měla ještě o pár kilo méně! Odmítá ale, že by měla nějaké zdravotní problémy

„Nikdy jsem nemocná nebyla, jen jsem hubená. Vždycky mě mrzí, když mě z toho někdo nařkne. Snažím se motivovat své fanoušky, aby byli zdraví, nechci, aby mi někdo pak psal, že mám anorexii," zlobí se Eva.

Burešová loni v létě porodila syna Nathaniela. Po porodu se navíc rozešla s partnerem a otcem dítěte, takže se musela pořádně ohánět. A tak je jasné, že se hodně brzy dostala do původní formy!

„Po porodu jsem rychle zhubla, pořád jsem se hýbala, kojila jsem. Navíc jsem měla hodně práce,“ přiznává Burešová.

Uznává však, že se vrátila až moc brzy! „Tvář jsem možná vzala moc brzy, možná jsem si měla rok počkat. Složenky se ale samy nezaplatí, práce bylo hodně. Na tváři to je záhul, ale je to super. Hrozně moc mě to baví," říká zpěvačka a herečka.

Eva navíc patří k velkým favoritům! „Jsem ráda, že si někdo užívá to, co vyvádím na jevišti. To je přesně to, proč jsem začala dělat divadlo. Baví mě převleky, miluju to. Je super, že to, co mě baví, je i moje práce. Takhle soutěž je přesně pro mě," dodala.

Témata: Eva Burešová Tvoje tvář má známý hlas