Klepl dostal v divadle zákaz: Na jeviště se nějakou chvíli nepodívá!

Bohumil Klepl 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. října 2018 20:38

Oblíbený český herec Bohumil Klepl nedávno během představení v divadle Studio DVA zkolaboval! Musela být dokonce přivolána záchranka! Není se proto co divit, že od divadla dostal zákaz a na jeviště se nějakou chvíli nepodívá!

Divadlo muselo kvůli Kleplově kolapsu 28. září zrušit představení. Jak se zdá, herec po červencové nehodě uspěchal návrat do práce. A tak se Studio Dva rozhodlo, že Klepla zatím na jeviště nepustí!

„Ze zdravotních důvodů jsme nuceni přesunout Líbánky na Jadranu (pátek 5. října od 19 hod.), Vysavač (sobota 6. října ve 14 hod.) a Líbánky na Jadranu (pondělí 8. října od 19 hod.). Náhradní termín pro páteční Líbánky na Jadranu je ve středu 27. února od 19 hod., pro pondělní pak v sobotu 2. února od 14 hod. Náhradní Vysavač odehrajeme v sobotu 16. března od 15 hod. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a je možné s nimi přijít do divadla, není nutné je vyměňovat,“ oznámilo divadlo na svých stránkách. V případě, že se náhradní termín nehodí, vstupenky je možné vyměnit nebo vrátit pouze v místě zakoupení, a to nejpozději do 30. 11. 2018.

Na vině je právě aktuální stav herce. „Bohumil Klepl musí pokračovat v rekonvalescenci po červencové autonehodě. Z dlouhodobého hlediska se bohužel ukázalo, že jeho návrat do divadla byl předčasný. Omlouváme se všem divákům za případné komplikace, které tato situace může způsobit,“ dodalo Studio Dva.

Bob Klepl se v červenci na skútru srazil s autobusem, když jel na nákup. Po havárii přiznal, že byl unavený po návratu z dovolené. A přestože tvrdil, že mu nic není, brzy se provalilo, že to není pravda. Herec si zlomil tři žebra a propíchl plíci.

Přesto ale nechtěl zůstat doma a tak se hned vrhl na jeviště! Teď se ukazuje, že to byla chyba, herec si tak bude muset chvíli odpočinout, než jej divadlo pustí zpět na jeviště.

Témata: Bohumil Klepl Studio DVA