Válka a osobní útoky? Jasmina promluvila o Rytmusově chování k Daře!

Rytmus a Jasmina 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. října 2018 18:11

Moderátorka Jasmina Alagič jen nevěřícně sleduje mediální štvanici kolem jejího přítele Patrika Rytmuse Vrbovského a Dary Dolins. Rapper pálí mosty, z profilu si smazal nejen Dařiny fotky,ale i píseň, kterou jí natočil k výročí.

Podle Jasminy je celá kauza úplně nesmyslná. „Měla jsem momenty, kdy mi to přišlo líto. Mám pocit, že jsme to všichni cítili jinak, než to média prezentovala. Byla nastavená válka, která u nás nikdy neexistovala,“ tvrdí moderátorka.

Situace jí prý není vůbec příjemná. „Nejsem v tom doma, jsem citlivá a mrzelo mě to. Řešila jsem v sobě, jestli někomu nebylo ublíženo," prozradila pro Super.cz.

Navíc je prý každý krok mediálně prezentován jinak, než je ve skutečnosti zamýšlen. „S Patrikem jsme se o tom bavili. On to zle vůbec nemyslel," dodává.

A jak hodnotí to, že se Patrik od Dary důrazně odstřihl? „Je pro mě těžké se k tomu vyjadřovat. Přijde mi zbytečné, abych k tomu něco říkala já. Přijde mi i silné říkat, že to byl pro Daru masakr. Nikdo netušíme, jaké byly čí emoce. Já jen doufám, že je všechno v pohodě a nikomu nebylo ublíženo," dodala.

Jasmina už dříve prozradila, že k daře žádné nepřátelské pocity nechová. „Dara je takovou ikonou, že ji má každý v hlavě. Vždy pro mě byla velmi inspirativní, milá a rozumná žena. Přesně to se mi i potvrdilo, když jsem ji potkala na jedné akci a tam jsme se seznámili. Byla jsem úplně hotová z energie, kterou vyzařuje,“ vychvalovala ji Jasmina.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský) Dara Rolins