Knechtová je zdrcená kvůli rozchodu se zajíčkem Borkovcem? Každý den je kolem mě strašně moc zloby!

Petr Borkovec 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. října 2018 10:33

Hodně dlouho se spekulovalo o milostném románku mezi slovenskou zpěvačkou Katarínou Knechtovou (37) a zajíčkem Petrem Borkovcem (17). To, že spolu opravdu něco měli, se provalilo až ve chvíli, kdy se pár rozešel. A zpěvačka si teď vylévá srdíčko na sociálních sítích!

Teprve nedávno Petr otevřeně přiznal, že s Katarínou chodil. Pikantní byl tento vztah nejen kvůli velkému věkovému rozdílu, ale i kvůli tomu, že Knechtová byla porotkyní v SuperStar, kde Petr soutěžil!

Borkovec ale zároveň dodal, že je mezi ním a Knechtovou konec! „Chodili jsme spolu pět měsíců. Před pár dny jsme se rozešli,“ přiznal nedávno pro Extra.cz. „Katarína mi řekla, že když spolu máme být, tak spolu budeme,“ dodal tehdy.

Z jeho prohlášení lze mezi řádky vyčíst, že to byl právě on, kdo dostal kopačky. Jak se zdá, rozchod ale zdrtil i Katarinu!

„Každý den je kolem mě strašně moc zloby. Je to realita, se kterou musím dennodenně bojovat, a asi cena, kterou musím platit za to, že chci jít vlastní cestou,“ svěřila se na sociálních sítích.

„Ale na konci… všechno se děje z nějakého důvodu. Děkuju za poslední dny, mám v sobě nyní kopec hudby. Časem ji proměnit ve skutečnost a vy budete její součástí,“ vzkázala svým příznivcům Katarina.

Témata: Katarína Knechtová Petr Borkovec