Lucie Bílá o noci, kdy poprvé potkala Filipiho: Je to jako z romantického filmu!

Lucie Bílá 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. října 2018 13:30

Zpěvačka Lucie Bílá už dlouho randí s o 17 let mladším svalovcem Radkem Filipim.. A i když si na chvíli dali pauzu, teď vypadají zamilovanější než kdy dřív! Lucka teď popsala, jak se seznámili - a jejím příběhem by se mohli inspirovat i tvůrci romantických filmů!

Lucie Bílá připomněla, že muzikál, ve kterém vystupuje, právě slaví 10. výročí. „Přemýšlím nad tím, co všechno jsme spolu zažily, a nebyly to vždy lehké časy. Jedno jí ale nezapomenu…“ zavzpomínala na sociálních sítích.

Právě díky tomuto muzikálu se totiž zamilovala! „Před 3 lety po obnovené premiéře jsem utíkala před davem fandů a schovala se za největšího muže v místnosti se slovy: „Jsem tu se svým přítelem, rádi bychom měli chvíli klid.“ On stál zády, jen se otočil, usmál se a vzal mě pod svá křídla s takovou samozřejmostí, že o mých slovech nikdo nepochyboval,“ popisuje, jak se seznámila se svým partnerem Radkem Filipim.

Jeho maminku, která ho na představení doprovázela, pak rovnou představila jako svou tchyni!

„A v té chvíli mě ani ve snu nenapadlo, že ta milá hra se za čas promění ve sladkou realitu… Děkuji ti, má drahá kamarádko Carmen. S láskou se opravdu žije líp,“ rozplývá se zamilovaná zpěvačka!

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi