Kopřivová to spočítala Čechům: Nenávist, jed a zlost! Odpočítávám dny až odsud zmizím!

Veronika Kopřivová a Jaromír Jágr 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. října 2018 13:01

Modelka a přítelkyně Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová se pořádně naštvala na Čechy! Podle ní jsou plní jedu, nenávisti a zlosti, což se pak odráží na tom, jak píší na sociálních sítích. I proto se prý nemůže dočkat, až odsud zase odjede někam pryč!

„Snažím se vyhýbat všem negativním lidem a věcem. V Americe/Kanadě to bylo úplně easy, ale v ČR je to celkem těžký, zkrátka jiný. Možná je to tím, že je to jak se říká “malej rybníček” kde je hodně lidí, takže to negativní dost vyčnívá a člověk se tomu někdy nevyhne. Což je smutný, protože pokud půjdeme do hloubky vše nás určitým způsobem ovlivňuje, takže si opravdu dávejte pozor na to čím/kým se obklopujete,“ radí lidem Kopřivová.

Sama se prý médiím snaží vyhýbat. „Já osobně bulvární články z 90% nečtu, televizi nemám/nesleduji, diskuze nečtu, ale někdy se stane, že se dostanu k nějakému článku/diskuzi/zprávám. Většinou stačí jen otevřít instagram a podívat se kdo co sdílí, nebo do komentářů u profilu, které mají třeba větší sledovanost. Tolik zlosti, jedu a nenávisti co člověk najde ať na insta, v diskuzi nebo u bulvárních článku je děsivé, odporné a smutné,“ divá se modelka.

Konkrétně zmiňuje případ české bloggerky Týnuš Třešničkové, která utrpěla vážné popáleniny při show v oblíbeném tureckém baru. „Teď jsem se např. zase přesvědčila u “kauzy” popálena česká blogerka v Istanbulu. Je to až neuvěřitelný kolik lidí normálně čeká na ten okamžik kdy “spadnete” aby vás mohli přišlápnout. Dostat ze sebe zlost, která v nich vře na základě jejich křivd, které si nesou životem, projevit pošramocené ego a ještě používat fráze o karmě. To myslím obecně, ne konkrétně k nějaké věci či osobě,“ svěřila se Veronika na sociálních sítích.

„Někdy si říkám s kým to sdílím naši zemi, s kým tady žiju a stydím se. Je na tohle nějaké řešení? Kde se všechno to zlo v nich bere? Proč s tím nepracujou? Neuvědomují si to? Snažit se pomáhat někomu, kdo si neuvědomuje problém? Nelze. Máte v tomhle směru taky plno otázek? Mělo by nám to být jedno? Přehlížet to? Jasně, taky bych nejradši tenhle “typ jedovatých” lidí vyhostila na jinou planetu, aby se tam pak všichni pobili navzájem, ale to nejde. Zlo by se nemělo zabíjet zlem!," je přesvědčená Kopřivová.

Nemůže se proto prý dočkat, až odsud zase odjede! „Já už taky odpočítávám dny až zase zmizím, abych se trošku “vyčistila” od těhle věci, který jsou nám na očích, i když se je snažíme nevnímat,“ přiznala otevřeně Veronika!

„Mám kolem sebe jen pár lidí, co spočítám na jedné ruce a to mi ke štěstí stačí. Ale stejně sledovat někdy, co se děje kolem, ať se to týká mě nebo netýká, je opravdu smutný, hnusný ani to nelze definovat. Jako národ na tom lidsky nejsme dle mého moc dobře. Hodně se o nás ve světě říká jak jsme “nefriendly” , ale ekonomiku máme třeba výbornou,“ dodala Veronika.

Témata: Veronika Kopřivová sociální sítě Instagram