Vondráčková v šoku! Tohle jí o Plekancovi a Šafářové řekl její syn!

Nový videoklip Lucie Vondráčkové 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. října 2018 12:37

Rozvod mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem pokračuje. Zatímco Vondráčková zůstala sama se svými syny, Plakenec svou touhu po Šafářové nijak netají. Jejich dětem ale celá situace pořádně zamotala hlavu!

Hokejista svůj vztah s tenistkou nijak netají, tvrdí ale, že spolu společnou domácnost nesdílí. Zpěvačka se ale o svém manželovi, s nímž se rozvádí, dozvěděla úplně jinou informaci!

Její synové totiž tátu navštěvují a to co se mezi oběma rodiči děje jim pořádně zamotalo hlavu!

"Není to moc příjemné, když Maty přijde domů a řekne: Maminko, u nás doma bydlí nějaká paní,"ˈprozradila kamarádka Vondráčkové týdeníku Sedmička.

To ostatně potvrdil i právník zpěvačky. Ten tvrdí, že jejich děti Kanadu považují za svůj domov, s Vondráčkovou ale žijí v novém bytě, protože ten původní obývá její manžel se svou novou partnerkou.

To je ale podle něj pro Lucii velmi obtížné a vzhledem k dětem je to podle zpěvačky předčasné a necitlivé.

Po rozchodu obou manželů se ale na veřejnost dostávají stále nové a nové informace o tom, co co se vlastně stalo a proč toto manželství ztroskotalo. O problémech mezi manželi se hovořilo už před rokem, Lucka se tehdy ale dušovala, že je vše v naprostém pořádku a že by Tomáše nevyměnila. Spekulace o manželské krizi tehdy důrazně odmítala.

Objevily se také spekulace, že důvodem rozchodu je někdo třetí. To ale Vondráčková popírá a domnívá se, že v tom žádná další osoba není. Posléze se ale ukázalo, že se Plekanec skutečně vídá s tenistkou Šafářovou. A Vondráčková naopak údajně s hercem Matějem Hádkem, což ona sama popřela. Pro Plekance to ale byla poslední kapka. 

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec