Eva Pilarová je po operaci už dva měsíce v nemocnici! Teď prozradila, jak na tom opravdu je!

Pilarová, Eva 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. října 2018 9:13

Zpěvačka Eva Pilarová je v nemocnici už dlouhé dva měsíce! Po vážném úrazu a náročné operaci podstupuje rehabilitaci. A už se samozřejmě těší na to, až se vrátí domů!

Zpěvačka před dvěma měsíci uklouzla doma na dlažbě, spadla a uhodila se do hlavy, zároveň si zlomila nohu i ruku. Musela proto v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích podstoupit operaci, která trvala asi čtyři hodiny.

Původně se přitom mluvilo jen o úrazu nohy, její stav byl ale daleko vážnější! Zlomila si totiž i levé rameno a zlomeniny jí lékaři spojili šrouby a vyztužili destičkami.

Jak se ale zdá, po dlouhých týdnech v nemocnici, by se konečně mohla vrátit domů! Několik dní se už pohybuje bez pomoci chodítka. Jen s ramenem je to prý o něco horší. „Zkouším chodit pouze s hůlkou, zatím jen pozvolna. Nechci to uspěchat," prozradila Pilarová magazínu Sedmička. Bolest v noze prý už necítí.

„Rameno je větší problém, ale poctivě rehabilituju. Cvičím denně a v momentě bolesti musím přestat. Zlepšuje se to, ještě před týdnem by se mi o tom mohlo jedině zdát," popisuje své pokroky oblíbená zpěvačka.

A kdy Pilarová bude moci nemocnici definitivně opustit? „Zatím vím, že na 8. října mám propustku na křest knížky a kalendáře Aleše Cibulky, ale zatím nevím, zda to bude z domova, nebo ještě z nemocnice. Možná už z domova," přála by si Pilarová.

Témata: Eva Pilarová