Herečka z Ordinace tajila vážné problémy: Alkoholu se dlouho nesměla vůbec dotknout!

Monika Zoubková 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. října 2018 10:45

S alkoholem má problémy nejen v Ordinaci v růžové zahradě, ale i v osobním životě! Herečka Monika Zoubková alias doktorka Tereza se v seriálu pere se závislostí na alkoholu, v reálném životě se jej také už dlouho nedotkla!

Zoubková, která se proslavila například rolemi ve filmech Taková normální rodinka a Operace Dunaj, se jako Tereza v Ordinaci potýká se závislostí na alkoholu, která jí ničí pracovní i osobní život!

Ve skutečnosti ale herečka poslední dobou moc nepije. Několik měsíců  dokonce měla úplný zákaz! „Pět měsíců bez alkoholu,“ svěřila se na sociálních sítích Monika. Přidala také fotku, na které drží skleničku červeného vína, které si po tak dlouhé době konečně dopřála.

A proč se vlastně nemohla napít? Ne, opravdu neřeší stejné problémy, jako doktorka Tereza. „Dieta. A teď...pomalu a polehoučku zpátky do života,“ vysvětluje fanouškům Zoubková.

Tu měla nasazenou kvůli vážné nemoci, kterou až dosud tajila. „Mononukleóza je sviňa,“ posteskla si Monika, která má největší problémy za sebou. „Takže na zdraví!" dodává.

Témata: Monika Zoubková Seriál Ordinace v růžové zahradě 2 Alkohol