Erbová promluvila o odsouzeném Řepkovi: Staré křivdy a uražená ješitnost!

Vlaďka Erbová 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. října 2018 9:03

Vlaďka Erbová promluvila o svém exmanželovi Tomáši Řepkovi. Bývalému fotbalistovi hrozí vězení za to, že spolu se svou přítelkyní Kateřinou Kristelovou zveřejnil jménem Erbové falešné inzeráty nabízející odvážné hrátky.

Řepka byl v ostře sledovaném procesu odsouzen na půl roku, Kristelová má zaplatit pokutu ve výši 50 tisíc korun. Jak ale Erbová poukazuje, verdikt není pravomocný.

Erbová říká, že z toho nemá zvláštní radost. „Rozhodně mi nedělá dobře, že chodím po soudech, které zasahují nejen do mého života, ale i do života celé mé rodiny. Nejzásadnější soudní spor není pravomocný a já se k němu nebudu vyjadřovat,“ vysvětlila Blesku.

Není prý ani nadšená, že se spor s jejím bývalým manželem nakonec řeší veřejně. „Nebyla jsem to já, kdo všechno vyvolal. Proprala se na veřejnosti spousta špinavého prádla, a já ho tam opravdu netahala. Rozhodně to nikomu neprospělo,“ posteskla si.

„V první řadě dětem, na kterých mi záleží nejvíc. Ne na starých křivdách, uražené ješitnosti nebo něčích ambicích,“ dodala Erbová, která má s Řepkou syna Marcuse. Z předchozího manželství s hokejistou Zdeňkem Bahenským má dceru Viktorii.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka Kateřina Kristelová