Převoz do Česka je nemožný? Nové informace o popálené Třešničkové!

Třešničková, Týnuš 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. října 2018 12:53

Youtuberka Týnuš Třešničková, která po nepovedené ohňové show v istanbulské restauraci Nusr-Et skončila v péči lékařů, v Turecku ještě nějakou dobu zůstane. Podle ministerstva zahraničí se převoz do Česka nechystá.

Během programu explodovala část hořlavé směsi, která potřísnila české občany, a ti začali hořet. Bez pomoci zaměstnanců či přihlížejících se jim nakonec podařilo uhasit se navzájem.

Zatímco muž má popáleniny na 15 procentech těla, youtuberka na 35 procentech. U obou se jedná o popáleniny druhého stupně a původně měli v nemocnici zůstat nejméně do 1. října.

Podle informací ministerstva zahraničí jsou oba mimo ohrožení života a jejich stav je stabilizovaný. V tuto chvíli se nachází v nejlepší nemocnici v Istanbulu a nějakou dobu zde ještě zůstanou. Převoz do Česka se totiž zatím nechystá.

Vše se odehrálo ve chvíli, kdy jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí. Podle britského webu MailOnline jsou zraněni čtyři turisté a Třešničkové chytly šaty. Plameny byl zahlcen i její přítel, ale ten později řekl, že má sice několik popálenin, ale že jeho přítelkyně je na tom mnohem hůř.

Témata: Týnuš Třešničková