Bob Klepl zkolaboval! Může za to alkohol?

Bohumil Klepl

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. října 2018 11:25

Známý český herec Bohumil Klepl během představení v divadle Studio DVA zkolaboval! Musela být dokonce přivolána záchranka!

Návštěvníci divadla Studio DVA, kteří si v pátek večer vyrazili na představení Vysavač, odešli domů s nepořízenou. Bob Klepl totiž po několika minutách opustil pódium.

"Ze zdravotních důvodů jsme byli v pátek 28. září nuceni zrušit představení Vysavač. Náhradní termín je naplánován na 5. ledna 2019 od 15 hodin. (...) Moc děkujeme za pochopení a omlouváme se za vzniklé komplikace," napsalo divadlo na sociální síti.

Podle serveru Super herec zřejmě z vyčerpání zkolaboval a musela být přivolaná záchranná služba, která Klepla stabilizovala. Převoz do nemocnice ale odmítl a domů odjel taxíkem.

Na sociálních sítích se diváci okamžitě rozdělili do dvou táborů. Zatímco jedni herce litovali, jiní tvrdí, že za jeho kolapsem stál alkohol. To ale divadlo rázně popřelo. 

"Přivolaná záchranná služba alkohol vyloučila. Podle jejich vyjádření je zhoršený zdravotní stav způsoben přepracováním a vyčerpáním," tvrdí divadlo.

Herec se ale zřejmě dal do kupy. Další představení, v nichž účinkuje, totiž nejsou zrušena ani ohrožena.

Témata: Bohumil Klepl