Miliardář Janeček: Manželku nechal doma, milenku vzal do Karibiku! Takhle jí to krátce po porodu sluší!

Karel Janeček 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. října 2018 9:10

Miliardář Karel Janeček (45) se netají tím, že praktikuje mnohoženství. Přestože je oficiálně ženatý s matematičkou z Tunisu Mariem Mhadhbi (34), stále častěji se nechává vidět se svou milenkou Liliou Khousnoutdinovou (30), s níž v létě 2017 uzavřel buddhistický sňatek. Ke své druhé rodině se hrdě hlásí především od doby, kdy se jemu a Lilii narodila dcerka Isabela!

Janeček se nechal veřejně slyšet, že monogamie není nic pro něj a že si neumí představit život jen s jednou ženou. A tak se není co divit, že si kromě manželky našel brzy i další partnerku. A i když to vypadalo, že druhý vztah dlouho nevydrží, opak je pravdou!

Janeček Liliu a malou Isabelku vzal například na pracovní cestu do Karibiku, konkrétně na Jamaiku!

„S Isabelkou jsme vyrazili zase na druhou půli světa, tentokrát do Karibiku. Piráty jsme nepotkali, ale Vincente Fox ve své přednášce skvěle navigoval bouřlivými vodami současného světa. Na konferenci CanEx Jamaica se totiž sešla skvělá parta průkopníků a reformátorů, chyběl už jenom Ivan Bartoš,“ práskl na sociálních sítích miliardář.

A zatímco on přednášel, Lilia se slunila u bazénu i na pláži! Na fscebooku se dokonce pochlubila celou řadou fotek v plavkách! Světu ukázala, že tři měsíce po porodu je opět ve formě!

Oficiální Janečkova žena Mariem se tak zřejmě musí smířit s tím, že bude na výchovu jejích dvouletého syna Karla zřejmě v velké části sama!

Témata: Lilia Khousnoutdinova Karel Janeček