Štefan Margita nepřijde Zagorové na křest! Co se děje?

Štefan Margita a Hana Zagorová v Londýně 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. října 2018 9:48

Štefan Margita a Hana Zagorová tvoří nerozlučnou dvojku a nejstabilnější pár českého šoubyznysu. Přesto ale operní zpěvák nedorazí na tak důležitou událost, jako křest nového CD jeho partnerky.

Zagorová tvrdí, že když má čas, na jeho křty chodí. Stejně to má i on a snaží se dorazit pokaždé. Zagorová ale před několika dny vydala nové album, na jehož křest Margita nedorazí.

"V tomto případě budu mít smůlu, protože Štefan odjíždí prvního října do Bruselu a křest je naplánován na druhého, takže tam určitě nebude," řekla Sedmičce s tím, že si určitě zatelefonují.

Za to ona s ním jezdí na premiéry pořád. Tvrdí totiž, že s ním cestuje na každou z nich. A že jich má slavný zpěvák mnoho. "Tím, že má závazky nasmlouvané i několik let dopředu, se v tomhle docela dobře doplňujeme. Dolaďujeme si podle toho navzájem koncerty," dodala.

Do práce si ale prý nemluví a každý rok si dopřejí trochu společného času na dovolené, kde se práci vůbec nevěnují. Není divu, při jejich vytíženosti a zahraničním angažmá spolu během roku mnoho času nestráví.

Témata: Hana Zagorová štefan margita