Kočka starší promluvil! Vzkaz pro rodinu, které zabil tátu jeho syn!

Jan Kočka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. října 2018 9:03

Tragická dopravní nehoda, k níž došlo v pátek ráno na D11, ukončila život dvou lidí. Jan Kočka při nepochopitelném manévru narazil do řidiče nákladního vozu a oba svým zraněním podlehli. Jeho rodině teď Kočkův otec poslal vzkaz!

Osobní vůz značky Mercedes, který Kočka řídil, ze zatím nezjištěných příčin vjel do protisměru. Nehoda se stala kolem 03:40, obě auta začala po nehodě hořet. Dálnice byla uzavřena v obou směrech, později byl obnoven provoz ve směru na Prahu.

Kočka pravděpodobně do protisměru vjel na nájezdu, kdy odbočil do špatného směru. Po střetu začala obě vozidla hořet, svědci na tísňovou linku popisovali, že po nárazu vozidla vybuchla. Při nárazu zemřel jak Kočka, tak i řidič protijedoucího kamionu.

Tomu nyní otec zemřelého syna poslal vzkaz. "Nechápeme, jak se tato tragédie mohla vůbec stát. Zničila životy nejen naše, ale i rodiny řidiče, do kterého můj syn nepochopitelně narazil," řekl Blesku Kočka starší.

Přiznal, že nehodu způsobil jeho syn, a dodal, že celá rodina soucítí i s rodinou druhé oběti. "Jejich smutek je navíc umocněn faktem, že se jedná o člověka, který nehodu nezpůsobil, a tak chápeme jejich obrovský pocit křivdy," doplnil Kočka starší.

Řidiči nákladního vozu bylo 28 let a se svou partnerkou měl tři děti. Třetí se jim narodilo teprve před týdnem. Jeho partnerka se zhroutila a rodina je v šoku.

Témata: Jan Kočka