Kočka při nehodě zabil nevinného! zuří rodina mrtvého kamioňáka. Měl tři děti, nejmladší se narodilo před týdnem!

Jan Kočka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. září 2018 21:34

Řidič náklaďáku, který přišel o život v pátek ráno při nehodě na D11 při srážce s vozem Jana Kočky, měl rodinu a tři děti. To nejmladší se narodilo před týdnem. Jeho rodina je v šoku a vzteky bez sebe!

Osobní vůz značky Mercedes, který Kočka řídil, ze zatím nezjištěných příčin vjel do protisměru. Nehoda se stala kolem 03:40, obě auta začala po nehodě hořet. Dálnice byla uzavřena v obou směrech, později byl obnoven provoz ve směru na Prahu.

Kočka pravděpodobně do protisměru vjel na nájezdu, kdy odbočil do špatného směru. Po střetu začala obě vozidla hořet, svědci na tísňovou linku popisovali, že po nárazu vozidla vybuchla. Při nárazu zemřel jak Kočka, tak i řidič protijedoucího kamionu.

Podle televize Nova řidič nákladního vozu Miroslav naložil ve dvě ráno zboží v areálu firmy na okraji Prahy a po dálnici D11 vyrazil směrem k Hradci Králové. Tam ale nikdy nedojel.

Mirkovi bylo 28 let a se svou partnerkou měl tři děti. Třetí se jim narodilo teprve před týdnem. Jeho partnerka se zhroutila a rodina je v šoku.

"Nedokážeme to pochopit. Ve dvě ráno jsem mu pomáhal nakládat a za dvě hodiny mi řeknou, že je mrtvý," řekl televizi bratr řidiče náklaďáku Václav.

"Jak mohl sednout do auta po nějaké party. To byl napitej, nebo to byla sázka? Takhle to nemůžeme nechat! A přitom se teď všude mluví o Kočkovi. Ale to už nikdo nevidí, že zabil nevinnýho kluka?" dodal naštvaně.

Témata: Jan Kočka