Rodina Jana Kočky je zdrcena! První slova po tragické smrti!

Jan Kočka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. září 2018 18:30

Rodina Jana Kočky, který zemřel při čelní srážce s nákladním auta na dálnici D11, je zdrcena! Tady jsou jejich první slova po nehodě!

Jan Kočka starší se ze smrti syna nemůže vzpamatovat. Na instagramový profil napsal : "Díky za zprávy, promiňte, že neodepisuji, je vás moc."

V šoku je i jeho sestra Kristína, která na facebooku napsala: "Bráško, já vím, že teď jsi šťastný a že víš, jak tě celá rodina miluje. Navěky budu vzpomínat na ty tvoje srandy, nikdy si mě nenechal samotnou, vždy si byl ten velký brácha, co se o mě vždy postaral. A za to ti děkuji. Tvá poslední slova se mnou byla: mám tě rad a Filipa taky, jsem rád, že jste spolu. Pak si se se mnou rozloučil a jel si domů.

Osobní vůz značky Mercedes, který Kočka řídil, ze zatím nezjištěných příčin vjel do protisměru. Nehoda se stala kolem 03:40, obě auta začala po nehodě hořet. Dálnice byla uzavřena v obou směrech, později byl obnoven provoz ve směru na Prahu.

Kočka pravděpodobně do protisměru vjel na nájezdu, kdy odbočil do špatného směru. Po střetu začala obě vozidla hořet, svědci na tísňovou linku popisovali, že po nárazu vozidla vybuchla.

Témata: Jan Kočka