Eva Pilarová děsí! Takto drsně hovoří o svém úrazu!

Eva Pilarová oslavila loni v říjnu 55 let na scéně, kde jí mimo jiné hostovali i Wohnouti. Nyní se karta otáčí, a Eva hostuje Wohnoutům

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. září 2018 14:03

Dva měsíce uplynuly od doby, kdy se na světlo světa dostala smutná informace o vážném zranění zpěvačky Evy Pilarové. Nyní promluvila o tom, co se vlastně stalo!

Zpěvačka před dvěma měsíci uklouzla na dlažbě, spadla a uhodila se do hlavy, zároveň si zlomila nohu i ruku. Musela proto v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích podstoupit operaci, která trvala asi čtyři hodiny.

"V noci jsem šla na toaletu a místo na futro jsem hmátla do prázdna. Letěla jsem do volného prostoru, a kdyby nebyl manžel doma, ležela bych na zemi dodnes. Nemohla jsem totiž vůbec pohnout," řekla magazínu Sedmička zpěvačka.

Původně se přitom mluvilo jen o úrazu nohy, její stav byl ale daleko vážnější. Zlomila si totiž i levé rameno a zlomeniny jí lékaři spojili šrouby a vyztužili destičkami.

Pilarová má tuhý kořínek a byla rozhodnutá opět brzy vystupovat, to jí ale lékaři nedoporučili. A jak se později ukázalo, z dobrého důvodu. Posunul se jí totiž šroub ve zlomeném rameni.

Pilarová tak musela opět do nemocnice a na další operaci. "Teď jsem po operaci zlomené stehenní kosti a ramene, oboje je na stejné straně. Dali mi tam nějaká železa, nevím, co je to za kov, a tak se s Hankou Křížkovou dohadujeme, která z nás je dražší," dodala.

Témata: Eva Pilarová