Kristelová s Řepkou pro smích celému národu! Co se stalo?

Kateřina Kristelová 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. září 2018 16:00 | Aktualizováno: 28. září 2018 3:25

Tohle se Kateřině Kristelové a Tomáši Řepkovi rozhodně líbit nebude! A není vyloučené, že trestem za malý žertík bude žaloba a hromada problémů!

Televize Prima zřejmě netuší, že Kateřina Kristelová žaluje všechny, kteří se na ni jen křivě podívají! A nebo se jí prostě nebojí! Jinak si nelze vysvětlit upoutávku, která v tuto chvíli běží na stanici Prima Cool.

Hlas herce Jana Dolanského v upoutávce diváky láká na provařený film Sám doma 2 s  Macaulayem Culkinem, na paškál si přitom vzal právě „hvězdný“ pár, který to v poslední době nemá moc lehké!

Za falešné inzeráty o Řepkově exmanželce Vlaďce Erbové dostal Řepka půl roku vězení. Kristelová dostala pokutu. A pokud ji nezaplatí, taky skončí v kriminále!

Přesto, nebo právě proto, je snadné si z nich dělat legraci! „Opuštěný hošík v největším mumraji Ameriky. Sám proti dvěma retardovaným recidivistům. Tolik ran osudu neschytali ani Řepka s Blažkovou,“ zní v upoutávce na komedii.

Jméno Kristelová si Katka podle některých zvolila sama, údajně se nechala úředně přejmenovat, protože původně se jmenuje Blažková. Ona sama ale v minulosti uvedla, že to není pravda a že má jméno Kristelová i v rodném listě.

Video s hláškou se šíří jako lavina, takže kdo upoutávku neviděl v televizi, nemusí truchlit. Brzy se k němu určitě dostane přes kamarády!

Vtípek Primy ocenil například bulvárník Pavel Novotný, který Kristelovou často a rád provokuje a který k vůli tomu nejednou čelil žalobě. „Obrovskej Klobouček Primě za tuhle upoutávku.. Za tu narážku vás Kristelová zničí! Ale stálo to za to, kluci,“ směje se Novotný.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka Pavel Novotný TV Prima