Tragédie u Gottů! Slavný hudebník má vážné zdravotní problémy, rodina je zdrcena!

Karel Gott 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. září 2018 9:08 | Aktualizováno: 27. září 2018 15:49

Manžel Dominiky Gottové, nejstarší dcery Karla Gotta, má vážné zdravotní problémy! Podle lékařů známý finský hudebník Timo Tolkki (52) přichází o sluch. A jeho manželka to hodně těžce nese!

Problémy hudebníka jsou prý velmi vážné. „Mám pro vás špatné zprávy, právě jsem se vrátil od odborníka přes uši a on mi řekl, že můj stav je vážný. Držte mi palce,“ svěřil se Timo Tolkki, bývalý kytarista populární kapely Stratovarius, na svém Facebooku.

Kamarádi, kolegové a fanoušci mu pod jeho příspěvkem vyjadřují podporu a věří, že zdravotní problémy překoná. „Buď silný, Timo. Jsi pro mě inspirací,“ píší mu například lidé. „Tenhle boj můžeš vyhrát,“ jsou přesvědčeni jeho fanoušci.

Je logické, že pro hudebníka je sluch vším! A pokud by o něj Timo přišel, mohlo by to být hodně zlé. Opravdu zlé! Už před lety bojoval s těžkými maniodepresemi, kvůli kterým si málem vzal život!

Těžce celou situaci nese i jeho žena. „Je mi hrozně! Tim má potíže se sluchem a já se bojím, že ho to opět psychicky rozhodí. Prosím, myslete na něj!“ řekla deníku Aha! Gottová. Sama bere kvůli psychickým problémům léky, což deníku přiznala už loni!

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki Karel Gott