Miss Earth Fajksová se pozvracela v supermarketu! A to je jen začátek!

Tereza Fajksová, kralovala v soutěži krásy Miss Earth, jejíž letošní ročník se konal na Filipínách.

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. září 2018 15:55

Modelka Tereza Fajksová minulý týden oznámila, že je těhotná. Následně se Miss Earth 2012 svěřila s tím, jaké pro ni byly poslední měsíce. A rozhodně není o co stát!

Modelka na instagramu popsala důvody, proč čtyři měsíce své příznivce zanedbávala. "Měla jsem přes prázdniny naplánováno spoustu cestování a novych dobrodružství, ale řekněme, že nám do cesty přišel jiný druh “dobrodružství”. I přesto, že to zatím není příliš romantické..." napsala.

Jedním z nich je například zvracení. "Omlouvám se pracovníkům v supermarketu, co po mě museli uklízet podlahu," pochlubila se.

Stejně tak trpí nevolnostmi, podle svých slov dokonce každých 30 minut. Navíc prý nemůže celé čtyři měsíce cítit maso a nemá chuť dokonce ani na smažený sýr.

Trpí také stavy úzkosti. "Je super, když nemůžete měsíce spát a tělem vám prochází divné pocitové vlny," svěřila se modelka a dodala, že ji přepadá i strach.

Rovněž se potýká s pupínky na obličeji, vypadáváním vlasů a neustálými pocity hladu. I přesto ale věříme, že své těhotenství zvládne!

Témata: Tereza Fajksová