Velké odhalení! O 19 let mladší zajíček Borkovec promluvil o románku s porotkyní ze SuperStar!

Petr Borkovec 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. září 2018 13:31

Zpěvačka Katarína Knechtová (37) o svém soukromí hovoří zřídka nebo vůbec. Stejnou taktiku zvolila, i co se týče mladého českého zpěváka Petra Borkovce (18), který jí padl do oka během SuperStar. Vysvětlení celé situace tak zůstalo na Borkovcovi!

Naoko profesionální vztah porotkyně a soutěžícího během show se v zákulisí změnil v něco mnohem více osobního. Mladý zpěvák nakonec vyšel s pravdou ven! Borkovec po dlouhých měsících mlčení nakonec promluvil o svém vztahu ke Knechtové. 

Dosud nebylo úplně jasné, zda zpěváci pár tvoří, nebo ne. Knechtová sice mlčela a k románku s mladým Čechem se nikdy nepřiznala, ale srdíčka a komentáře na sociálních sítích hovořila za vše.

Borkovec až teď přiznal, jak to mezi nimi vlastně bylo a jaký je mezi nimi v tuto chvíli vztah. „Teď to už není nijak. Chodili jsme spolu pět měsíců. Před pár dny jsme se rozešli," přiznal Petr pro extra.cz.

„Nejsem naivní, bylo mi jasné, že to nebude na celý život," dodal. Zdá se tak, že hlavním iniciátorem byla zřejmě Katka. „Řekla mi, že když spolu máme být, tak spolu budeme," přiznal zpěvák. Zdá se tedy, že jejich rozchod nemusí být definitivní!

Pikantní na jejich vztahu není jen fakt, že jde o porotkyni a soutěžícího, ale také to, že Petr je o 19 let mladší než Katarina!

Témata: Katarína Knechtová Petr Borkovec