Konec pohádky: Růžička vystěhoval manželku z domu! Marie posílá srdceryvné vzkazy!

Vladimír a Marie Růžičkovi 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. září 2018 10:57

Pouhý rok od svatby to začalo mezi hokejovým trenérem Vladimírem Růžičkou (55) a jeho o 25 let mladší manželkou Marií pořádně skřípat. A to i přesto, že se páru nedávno narodil potomek! A jak se zdá, situace je opravdu vážná, Vladimír totiž svou ženu vystěhoval z domu!

Ze vztahu byli v šoku v první řadě Růžičkovy děti – obzvlášť proto, že se brzy ukázalo, že se Vladimír s Marií vídal ještě předtím, než jeho manželka Eva podlehla zákeřné rakovině. A za dva měsíce po její smrti vztah s o 25 let mladší dívkou přestal definitivně tajit.

Loni v červnu si Vladimír a Marie na zámku Červený hrádek řekli své ano. V říjnu se jim pak narodila dcerka Lejla. Jenže jak se zdá, jejich láska neměla dlouhého trvání!

Původně se spekulovalo o tom, že Marie opustila svého manžela, podle jiných informací je to ale naopak. On údajně opouští jí, a to kvůli jejich dítěti. To totiž prý není Růžičkovo!

Marie, která dříve zveřejňovala řadu zamilovaných fotek s Růžičkou, sice na sociálních sítích zveřejňuje plamenná vyznání lásky – ta ale nejsou určena jejímu muži! Jsou totiž určena její dcerce! „Miluju tě navždy,“ napsala například.

„Matky a děti mají zcela vlastní kategorii. Není silnějšího pouta na celém světě. Není jiné lásky tak okamžité a odpouštějící,“ napsala také.

Jasně také dala najevo, že není zlatokopka, jak o ní někteří říkají! „Každý z nás si pod pojmem "bohatství" představí něco jiného. Někdo si představí drahé auta, baráky, šperky, značkové hadry atd. Já si pod tímhle pojmem představím, zdraví, štěstí, lásku, úžasnou rodinu a nejúžasnější přátelé. Pro mě je tohle to největší bohatství co můžu mít. Jsem vděčná za to jakou skvělou kamarádku mám. Není nad to mít vedle sebe člověka, jako je ONA,“ vychvaluje svou kamarádku.

Pomoc přátel přitom možná bude hodně potřebovat! Růžičková totiž už nějakou dobu údajně se svým manželem nebydlí. Podle nejnovějších informací, které přinesl deník Blesk, bydlí Maruška sama v pronajatém bytě v centru Chomutova. Pravděpodobně tak začíná nový život!

Témata: Marie Růžičková Vladimír Růžička