Teror u slavného fotbalisty! Zelenka před dětmi zmlátil manželku!

Lukáš Zelenka

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. září 2018 11:15

Bývalá hvězda Sparty Lukáš Zelenka má na krku policejní vyšetřování. Měl před zraky svých dětí zmlátit manželku!

Svou manželku Kláru prý Lukáš Zelenka napadl opakovaně, poprvé se tak mělo stát ve sportovním areálu o víkendu 25. až 26. srpna.

"Zelenka, který přijel na hřiště značně podnapilý, což je úplně běžné, šel za svou manželkou a před zraky svých dvou dětí jí napálil tak, že paní Klára lehla k zemi. Byla přivolána policie," řekl Blesku svědek incidentu.

Na místo proto přijeli policisté, kteří přijali oznámení o události. Věc byla kvalifikována jako přestupek proti občanskému soužití a bude postoupena příslušnému správnímu orgánu k dalšímu postupu.

Zelenka je ale podle deníku v obci považován za hrubiána a pijana a pokud se někdo Kláry zastane, Zelenka mu údajně vyhrožuje tím, že má styky s mafiány.

To ale nebylo to jediné, čeho se dopustil. Policie u něj totiž zasahovala znovu. Údajně totiž v neděli večer opět zmlátil manželku. To potvrzují i občané vesnice, podle kterých ji doma terorizuje.

Sám fotbalista napadení nepopírá. "No tak je to pro mě složité období. Manželce jsem dal facku, to byla blbost, kterou jsem dělat neměl. Ona podala žádost o rozvod, chce hromadu peněz. Doma už neuklízí, tak jsem naštvaný, tak se mi nedivte," řekl deníku.

Témata: Lukáš Zelenka