Hvězda Ulice bojuje o život? Vážnou nemocí děsí fanoušky!

Anna Kadeřávková 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. září 2018 10:14

Herečka Anička Kadeřávková, kterou znají především fanoušci seriálu Ulice, trpí vážnou nemocí, která ji ztrpčuje život. Lékaři jí diagnostikovali poslední stádium lymské boreliózy.

Herečka se svou nemocí netají a veřejně o ní hovoří na sociální síti. Rozepsala se například o tom, jaké peklo zažívá se stravováním.

"Už pátým týdnem jsem (kvůli borelióze) bez cukru, na což jsem si zvykla velmi rychle, ale od pondělí jsem do toho na speciální dietě (“The Lyme Inflammation Diet”), která se zaměřuje na odstranění všech zánětů v těle - obnovení funkce imunitního systému," napsala.

Tato dieta se dělí na čtyři fáze a postupně se během celého trvání diety přidávají do jídelníčku jednotlivé potraviny. "Já jsem ve fázi první, mám pocit, že žeru jenom římskej salát, zelí, lososa a piniový oříšky (při troše štěstí ne všechno dohromady, ale lososa už nemůžu ani cejtit!). Ani ten půst, co jsem pár měsíců zpět držela, nebyl snad tak hroznej. Neumíte si představit, jak moc se těšim třeba na obyčejnou čočku nebo rajče," napsala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Když chcete bejt za každou cenu někomu na blízku. Třeba i v kuchyni. A nemáte stojan na kapačku... ??

Příspěvek sdílený Anna Kadeřávková (@annakaderavkova), Srp 30, 2018 v 11:13 PDT

Už dříve se svěřila s tím, že se léčí na klinice v Německu, není to pro ni ale lehké. "Jasně, že jsem měla strach - z cizího jazyka, ze všech léků, ze samoty, z finanční stránky věci, z toho, jestli to zvládnu, je mi teprve 21 - mami, help me, bla bla.. Ale to všechno bylo až na druhym místě. A víte proč? Protože když víte, co chcete, nemá cenu rěšit nic okolo. Buď a nebo. Prostě buď zkousnete zuby a utřete si ty strachem upocený ruce, ale stejně do toho jdete a nebo zůstanete sedět doma - a jste nešťastný, že se ve vašem životě nic nehejbe," uvedla.

Nejhorší pro ni je, že se neobejde bez kapačky. Tu s sebou proto nosí všude, což dokládá jedna z jejích fotek. Občas už ale nevidí naději, a tím své fanoušky děsí. 

"Co přijde, přijde. Třeba se to prostě nikdy nezlepší a třeba taky jo. Nevím. Teď mám ale jeden z fakt nejčernějších momentů mojí cesty. Jediný, co teď chci, je, ať je to všechno pryč, prosím," tvrdí například herečka. Její příznivci ji ale podporují a drží jí palce, aby nemoc porazila.

Témata: Anna Kadeřávková